Beekenkamp Plants trakteert klanten op mega-potten met LaBella Dahlia

Door heel Nederland heeft Beekenkamp Plants haar klanten getrakteerd op bedrukte LaBella Dahlia potten met een diameter van 80 cm. Deze zomerbloeier zal de hele zomer in de spotlight staan. Niet alleen voor de deur van de kweker, maar ook bij Beekenkamp Plants speelt het product een belangrijke rol.

Zo organiseert Beekenkamp Plants een kwekersdag gericht op LaBella Dahlia, schakelen ze influencers in om het merk én product te promoten en laten ze op creatieve manier zien hoe veelzijdig het assortiment is. Het startschot voor alle activiteiten die gepland staan was de actie rondom de potten.

Met de verrassingsactie hoopt Beekenkmap te bewijzen dat haar genetica het best is. Daarom werden tientallen potten bedrukt met het logo, gevuld met LaBella Dahlia’s en vervolgens door heel Nederland verspreid. De kweker kan aan het eind van de zomer voor zichzelf bepalen of de genetica écht zo goed is als Beekenkamp Plants beweert.

Aan de slogan van het merk ‘From big to small, we have it all’, wordt ook gehoor gegeven. Kwekers worden dit seizoen nog twee keer beleverd met nieuwe LaBella Dahlia’s, in grotere potmaten. Zo kunnen zij de hele zomer genieten. Niet alleen door de verschillende potmaten planten, maar ook van de diversiteit aan kleuren en bloemvormen die LaBella Dahlia rijk is.

Op 5 juli organiseert Beekenkamp Plants een kwekersdag met LaBella Dahlia in de spotlight. Of bezoek de Flower Trials van het bedrijf in week 24.

Voor meer informatie:
Beekenkamp Group 
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
+31 (0)174 526 100
www.beekenkamp.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.