Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toekomstig Hoofd Technische Dienst

Ben je volhardend en gedreven om echt alle storingen op te willen lossen? Is de complexiteit van de technische installaties van een moderne kwekerij voor jou écht een uitdaging en ben je creatief in het bedenken en werkelijk realiseren van nieuwe technische oplossingen?

Heb je kennis en ervaring in elektrotechniek (NEN 3140) en wil je toegroeien naar een leidinggevende rol over een paar jaar?

Dan is deze functie bij Corn. Bak op jouw lijf geschreven, en ga ik dus graag het gesprek met je aan!  

Toekomstig Hoofd Technische Dienst


Corn. Bak BV bestaat al meer dan 50 jaar en is de nummer één op het gebied van veredeling en vermeerdering van uitgangsmateriaal voor de professionele kwekers van Bromelia's, vleesetende planten en andere tropische potplanten. Passie en ervaring hebben de basis gelegd voor het altijd eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige assortiment.

Binnen Corn. Bak wordt continu gewerkt aan verbetering, vernieuwing en optimalisatie van productietechnieken. Hiervoor wordt een ongekende hoeveelheid aan complexe technische installaties gebruikt en zelf ontwikkeld. Corn. Bak hecht heel veel waarde aan een veilige werkomgeving voor alle werknemers, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast staan duurzaamheid en respect voor iedereen hoog in het vaandel van het bedrijf. Alleen mensen die zich hier in herkennen passen ook in de cultuur van Corn. Bak.

Na ruim 41 jaar wil het huidige Hoofd Technische Dienst gaan voorsorteren op zijn pensionering en zich voornamelijk richten op overdracht van kennis en oppakken van projecten.  Als zijn toekomstige vervanger kun je de functie fulltime invullen, maar parttime is ook bespreekbaar.

Kortom, een zeer uitdagende baan met veel afwisseling, zelfstandigheid en een kans om met state-of-the-art technieken te werken en zelf nieuwe oplossingen te ontwikkelen.


Functie

Zelfstandig storingen verhelpen en installaties beheren en op den duur de TD gaan leiden

 • Verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van technisch onderhoud van alle installaties (o.a. water, warmte, schermen en elektra), de opstallen, de bijbehorende machines en het intern transportsysteem.
 • Opstellen van een periodiek preventief onderhoudsplan voor alle installaties en de wekelijkse werkplanning voor de Technische Dienst.
 • Meewerken aan investeringsvoorstellen doen met als doel het bedrijf technisch zo optimaal mogelijk te laten functioneren.
 • Inkoop en voorraadbeheer van alle technische benodigdheden en aanspreekpunt voor leveranciers.
 • Vanzelfsprekend vinden dat je één week per maand een 24/7 storingsdienst draait.
 • Bijdragen aan het bedenken, ontwikkelen en bouwen van technische aanpassingen en oplossingen om het bedrijf verder te helpen.


Profiel

Veelzijdige (elektro)technisch persoon met toekomstig leidinggevende ambities

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau, naast een afgeronde elektrotechnische opleiding op minimaal mbo-niveau of dit niveau bereikt door jarenlange relevante werkervaring.
 • Je beschikt over een NEN-3140 certificering of je bent bereid dit snel te halen.
 • Je hebt geen hoogtevrees en ben fysiek fit in verband met hoogte en temperatuur in de kas.
 • Tenminste 2 jaar relevante werkervaring in techniek bijvoorbeeld als servicemonteur, installatiemonteur of soortgelijke functie.
 • In staat technische installatietekeningen te lezen en kunnen werken met AUTO-CAD is een pre.
 • Woonachtig binnen 30 minuten reistijd van Assendelft.

Competenties

 • In staat zelfstandig te werken en beslissingen durven nemen.
 • Teamspeler en in staat om te gaan met een grote diversiteit aan mensen met verschillende opleidingsniveaus en overtuigingen.
 • Flexibel qua werkzaamheden en werktijden en prioriteiten kunnen stellen.
 • Je begrijpt wat eigenaarschap inhoudt en vindt verantwoordelijkheid nemen vanzelfsprekend.
 • Enthousiast en praktisch ingesteld.
 • Je kunt goed met vrijheden omgaan staat stevig in je schoenen.
 • Je bent analytisch sterk en werkt planmatig, opgeruimd en nauwkeurig.
 • Servicegericht en dienstbaar ingesteld.


Plaats

Assendelft (NH)


Aanbod

Corn Bak BV biedt een uitdagende functie waarin je bijdraagt aan het toekomstige succes van het bedrijf. Een baan met veel vrijheid en zelfwerkzaamheid binnen een dynamisch en groeiend bedrijf met momenteel 71 vaste medewerkers. Voor de juiste kandidaat zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden beschikbaar.


Reageren

Corn Bak BV heeft de Search en Selectie voor de vacature van Hoofd Technische Dienst exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.

Voor meer informatie bel je Danny Fiere op 06-49 87 97 87.

Sollicitaties via www.ceresrecruitment.nl.

Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.bromelia.com.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.