Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
mediacampagne Van Grauw naar Groen van start

‘Weersvoorspelling: 100% kans op tuinieren’

Sociale media, consumentenbladen, online, radio en tv: alle kanalen worden een maand lang ingezet om de consument te laten weten dat het nu de tijd is om te vergroenen met buitenplanten. Opvallend daarin is de samenwerking met Buienradar. Wie dezer dagen de app raadpleegt, krijgt op het juiste moment de 'code groen voor tuinieren'. En voor kwekers en handelaren heeft Bloemenbureau Holland communicatiematerialen van de campagne Van Grauw naar Groen beschikbaar.

In samenwerking promotiegroep Outdoor van Royal FloraHolland geeft het Bloemenbureau de consumenten in Nederland en Duitsland dat extra zetje in de rug om balkon en terras te voorzien van kleurrijke buitenplanten.

Voor elk balkon
Na de aftrap op 21 maart met het NK Tegelwippen is het nu tijd voor een brede campagne. Zo is er speciale aandacht voor balkonbezitters. Via verschillende social mediakanalen wordt inspirerende content verspreid om het balkon aan te kleden. Veel zon, schaduw of wind: voor elk balkon zijn er geschikte buitenplanten. De beelden zijn hier beschikbaar voor gebruik door kwekers en handelaren.

Radio
In de reclameblokken van negen Nederlandse populaire radiozenders komt Van Grauw naar Groen de komende weken met grote regelmaat voorbij. Luisteraars van 3FM, NPO Radio2, QMusic, 538, Radio Veronica, Sky Radio, Radio 10, SlamFM! of 100%NL zullen niet ongemerkt voorbij gaan aan de start van het buitenseizoen met Van Grauw naar Groen.

Buienradar
Nieuw is de samenwerking met Buienradar. Is het droog en niet te koud dan wordt de bezoeker van de Buienradar app of website gewezen op dit ideale moment om buitenplanten aan te schaffen. 'Code groen voor tuinieren' en 'Weersvoorspelling: 100% kans op tuinieren' laten er geen twijfel over bestaan dat dit het juiste moment is om balkon, terras en tuin te vergroenen.

Voor kwekers en handelaren is de Van Grauw naar Groen Toolkit hier beschikbaar. Daar staan campagnebeelden, banieren, posters en social posts klaar met bijpassende teksten in het Nederlands, Duits en Engels.

bron: Bloemenbureau Holland

Publicatiedatum: