Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Takii luidt traditiegetrouw de zomer in met zonnige zonnebloemenactie

Traditiegetrouw viert zaadveredelaar Takii de start van de zomer met een stralende consumentenactie waarin zonnebloemen centraal staan. Op donderdag 20 juni, de langste dag van het jaar, zal een kleurrijke zonnebloemenwand opnieuw het Museumplein bij de entree van het Van Gogh Museum sieren. Ook online zal er de nodige aandacht aan de koningin van de zomerbloemen worden besteed. Voor Takii en het Van Gogh Museum is de zonnebloem het perfecte symbool om de zomer in te luiden.

Zonnebloemen op de kaart houden
Ondanks het huidige, voornamelijk natte, teeltseizoen dat gepaard gaat met de nodige uitdagingen voor zonnebloemkwekers, blijft Takii zich inzetten om zonnebloemen prominent onder de aandacht van de consument te houden en daarmee de kwekers te ondersteunen. Friederike van der Boon, Manager Marketing bij Takii, licht toe: "Met acties zoals deze willen we de schoonheid en symboliek van de zonnebloem blijven benadrukken. Het Van Gogh Museum ondersteunt jaarlijks deze boodschap en helpt om zonnebloemen onder de aandacht te brengen bij een breed publiek, zowel museumbezoekers als online volgers wereldwijd."

Zonnige groeten uit Amsterdam
Weer of geen weer, Takii nodigt iedereen die in de buurt van Amsterdam is uit om op 20 juni de zomer te komen vieren bij de zonnebloemenwand op het Museumplein. Omarm de zomer te midden van stralende zonnebloemen, want na regen komt immers zonneschijn.

Voor meer informatie
Takii Europe B.V.
Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
www.takii.eu

Publicatiedatum: