Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Game on: Chrysantenkwekers dagen bloemisten voor Olympische Spelen

Nederlandse chrysantenkwekers lanceren vanuit de collectieve promotiecampagne 'Just Chrysanthemum For the Win' een sportieve challenge onder Europese bloemisten. Het thema is Olympische Spelen, met als doel om van dit grote sportevenement een extra verkoopkans te maken.

Aftrap met Franse studenten
De chrysantenkwekers en -veredelaars, verenigd in Stichting Chryson, zochten dit voorjaar al samenwerking met l'École Nationale des Fleuristes de Paris (ENF); oftewel de Franse bloemistenschool uit Parijs. Studenten kregen de opdracht om een aantal sportieve creaties te maken. Van decoratie voor de etalage of de toonbank tot attributen als corsages voor de teamleden, arrangementen die een sportdiscipline uitdragen en kampioensboeketten. De creaties zijn verwerkt in een digitaal inspiratieboek.

Challenge onder bloemisten
Via verschillende internationale platformen, waaronder Fusion Flowers, en via groothandelaren zoals bijvoorbeeld Agora in Frankrijk, worden bloemisten in de maand juli uitgedaagd om aan de slag te gaan met chrysanten rondom het thema Olympische Spelen. De challenge is onderdeel van de collectieve promotiecampagne 'Just Chrysanthemum For the Win' van Stichting Chryson. Met deze campagne wordt benadrukt dat je met een chrysant een bloem in handen hebt, waarmee je onder andere door kleur, volume, variatie, houdbaarheid en toepasbaarheid altijd kunt scoren bij klanten.

Foto credits: ©Justchrys

Voor meer informatie:
Stichting Chryson
Promotiecampagne 'Just Chrysanthemum for the win'
www.justchrys.com

Publicatiedatum: