Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerbera fans in de spotlight langs snelwegen in Nederland

Coloured by Gerbera, de generieke promotiegroep van alle Nederlandse gerberatelers, trapt haar april campagne af en roept hun fans (de handel, bloemisten en consumenten) op om hun 'gerbera moment' te delen.

Aandacht voor jouw #gerberamoment
De 10 mooiste inzendingen winnen een prijs, zij zullen shinen op een digitale reclamemast langs de drukste snelwegen in Nederland. Een prachtige mogelijkheid om bijvoorbeeld een familielid maximaal in het zonnetje te zetten, een mooie gerberacreatie te delen of de passie voor de gerberateelt onder de aandacht te brengen.

Actieperiode
De actie duurt 4 weken en start dinsdag 16 april. Elke week worden 2 prijswinnaars bekend gemaakt. Na sluiting van de actie op 16 mei, maakt de promotiecommissie de laatste 2 prijswinnaars bekend.

Gerberacollectief staat samen sterk
Coloured by Gerbera is het collectief van alle 40 Nederlandse gerberatelers en veredelaars. Zij verschaffen bloemist, groothandel en exporteur assortimentsinformatie en inspiratie. Middels diverse campagnes en promoties zetten zij de gerbera internationaal op de kaart. De campagnes liggen in handen van creative agency Vandeez. Meer informatie over de campagne en de actievoorwaarden leest u hier.

Publicatiedatum: