Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jong Talent Schittert op de Keukenhof: Samenwerking Anthurium Info & MBO Westland

Dit jaar heeft promotiecollectief Anthurium Info een samenwerking tot stand gebracht met MBO Westland Bloem & Design en arrangeur Heleen Valstar voor de jaarlijkse Anthurium- en Orchidee├źnshow in het Beatrix paviljoen op de Keukenhof.

Elf getalenteerde leerlingen van MBO Westland Bloem & Design werden uitgedaagd om prachtige creaties te maken met Anthurium snijbloemen en potplanten. De leerlingen gingen aan de slag in groepen van drie, waarbij elke groep een uniek thema kreeg toegewezen door Heleen Valstar.

Op dinsdag 26 maart presenteerde de groepen hun creaties aan een publiek van kwekers, veredelaars en andere belanghebbenden tijdens de vakbijeenkomst Anthurium in het Beatrix paviljoen. Zij beoordeelden hun creaties op uitstraling, toepassing en afwerking. De groep leerlingen met het thema bij de entree werd uitgeroepen tot de trotse winnaar van de uitdaging.

De samenwerking tussen Anthurium Info, MBO Westland Bloem & Design en Heleen Valstar heeft niet alleen geleid tot prachtige creaties op de Keukenhof, maar heeft ook jonge talenten de kans geboden om hun passie voor bloemsierkunst te verkennen en te ontwikkelen.

Keukenhof is geopend van donderdag 21 maart t/m zondag 12 mei, dagelijks van 08:00 tot 19:30 uur, inclusief zon- en feestdagen.

Publicatiedatum: