Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaaractie met bio-fruitstruikjes bij Ekoplaza

Tholen - Vandaag start een spaaractie met biologisch gekweekte fruitplanten bij Ekoplaza. "In elk filiaal komt een kar te staan die gevuld is met onze Tasty green-fruitplanten. Met een volle spaarkaart krijgt de klant 50% korting op een fruitstruikje", vertelt Dennis de Jong namens het in Hazerswoude gevestigde Hoogeveen Plants. Op de karren staan zes verschillende soorten fruitstruikjes: kruisbes (rood en wit), bosbes, framboos (rood en wit) en braam.

Hoogeveen Plants zet sinds een paar jaar vol in op 100% biologisch gekweekte fruitplanten, onder het merk Tasty green. "De hele keten, van begin tot het eind, is biologisch gecertificeerd. We hebben behoorlijk moeten investeren om onze klanten en de handel te bewegen om hierin mee te gaan. We zijn heel trots dat dit allemaal gelukt is en erg benieuwd hoe de actie bij Ekoplaza gaat lopen."Het bedrijf levert alleen honderd procent biologisch gekweekte fruitplanten. "We hebben bewust gekozen voor biologische en duurzame teelten. Voor onze fruitsoorten werken we samen met het Zwitserse veredelingshuis Lubera. Zij staan voor compacte, smaakvolle soorten met goede vruchtbezetting. In combinatie met biologisch is dat gewoon heel sterk. Ook staat Lubera door haar veredelingsprogramma voor gezondere planten." Dennis geeft aan dat er ook internationale interesse voor de bio-fruitplanten is. "In het buitenland komt er ook steeds meer vraag naar onze biologische fruitplanten, zo leveren we ze onder meer aan het Duitse natuurvoedingskanaal."De betreffende fruitstruikjes

Van 10 april tot en met 21 mei 2024 ontvangen Ekoplaza-klanten bij elke 10 euro aan boodschappen één zegel. Elke week krijgen ze bij bepaalde actieproducten een gratis extra zegel. Bij 6 zegels is de spaarkaart, die verkrijgbaar is in de winkel, vol. Bij inlevering van de volle spaarkaart ontvangt de klant 50% korting op een fruitstruikje naar keuze. De volle kaart kan tot en met 28 mei 2024 ingeleverd worden.

Voor meer informatie:
Dennis de Jong
Hoogeveen Plants
Denemarkenlaan 14
2391 PZ Hazerswoude
0172 235790
06 53101836
[email protected]
www.hoogeveenplants.nl