Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geen Blue Monday voor reizigers Utrecht Centraal

Bij de entree van Utrecht Centraal kregen vanmiddag duizend mensen een vrolijke bos tulpen met een kaartje ‘de bloemist kleurt je leven!’ Op die manier dopen VBW Plantion Blue Monday om tot ‘Bloem Monday’ en brengen zij positiviteit en kleur op de 'meest deprimerende dag van het jaar'.

Met de actie ‘De bloemist kleurt je leven!’ vragen de initiatiefnemers aandacht voor de kracht van bloemen en planten in deze complexe tijd. Ze dragen bij aan de mentale en fysieke gezondheid van mensen. Bloemen en planten zorgen voor een glimlach en brengen kleur in je leven.

Dat betekent dat bloemisten tot een essentiële bedrijfstak behoren. Het is daarom van groot belang dat de winkels structureel open zijn en blijven, zodat iedereen weer kan genieten van bruisende steden, winkelgebieden en kleurrijke dorpen.

De ludieke tulpenactie is een initiatief van branchevereniging voor bloemisten Koninklijke VBW (www.vbw.nu) en bloemenveiling Plantion (www.plantion.nl) en wordt op social media gedeeld met #Bloemmonday.

Publicatiedatum: