Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste online only shopper activatie Bakker.com met anthurium en bromelia

Bakker.com start in oktober de eerste online only shopper activatie, die in de vier kernlanden Nederland, Duitsland, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk gaat lopen. Bij aankoop van een anthurium of bromelia via de webshop krijgen consumenten een elho pot cadeau. De activatie is een samenwerking van Bakker.com, elho, Bloemenbureau Holland en de promotiecollectieven Anthurium Info en Bromelia.

Met de activatie haakt Bakker.com in op de awareness campagne Bedankt Plant van het najaar 2021. Hierin staat thuiswerken centraal met als boodschap: Bedankt plant, voor de perfecte thuiswerkplek. De shopper activatie start twee weken na het begin van de campagne. In Nederland, Duitsland en Verenigd Koninkrijk is dit vanaf 4 oktober, Frankrijk volgt twee weken later. Inhoudelijk is de campagne in alle vier de landen hetzelfde. 

Mediacampagne
Consumenten worden gewezen op de activatie via de nieuwsbrief, de website/webshop en socialmediakanalen van Bakker.com, Mooiwatplantendoen.nl en haar zustersites in de drie andere landen en Anthuriuminfo.com. Deze inspanningen worden geflankeerd door een paid socialmediacampagne om het bereik nog groter te maken.

Eerste samenwerking tussen anthurium en bromelia
De activatie is de eerste samenwerking tussen de productgroepen anthurium en bromelia. De op het oog verschillende kamerplanten hebben in de basis veel overeenkomsten. Beiden van oorsprong tropische planten, langbloeiend met een bloeitijd van 3 - 6 maanden, zeer gemakkelijk in de verzorging, jaarrond verkrijgbaar en ze zuiveren de lucht. Met deze samenwerking worden de krachten gebundeld voor maximale promotie waarbij de consument uit een breed assortiment aan tropische planten kan kiezen.

De actie loopt vanaf 4 oktober zolang de voorraad strekt via de website van Bakker.com

Publicatiedatum: