Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anthurium Anthurium Info van start

Deze week start de Anthurium Inspiration Weeks – een roadshow waarbij handelsbedrijven geïnformeerd en geïnspireerd worden met tropische snijanthuriums – met gisteren de aftrap bij exporteur J. van Vliet in Honselersdijk. Met de novemberdrukte van Allerzielen en Allerheiligen voor de deur, is september een uitstekend moment om dit prachtige product op de kaart te zetten. De komende twee weken worden diverse exporteurs op veilingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg bezocht.

De Anthurium Inspiration Weeks is een initiatief van Royal FloraHolland en promotiecollectief Anthurium Info om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de afzetmogelijkheden van het product te vergroten, zowel voor kwekers als de handel. Tijdens de bijeenkomst wordt de marktsituatie van anthuriums toegelicht en worden trends en promotieactiviteiten gepresenteerd. Er wordt afgesloten met een beoordeling van ruim 20 geselecteerde anthuriumvariëteiten.

bron: Anthurium Info 

Publicatiedatum: