Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kamerhortensia Magical Hydrangea Jewel in de spotlights op Scandinavische vakbeurs

Magical Hydrangea presenteerde afgelopen week tijdens de vakbeurs Formland haar nieuwste kamerhortensia: de Magical Jewel. Op het Scandinavische design event kon de plant zich verheugen op enthousiaste reacties van bezoekende stylisten en vormgevers. Voor Europese tuincentra, bloemisten en retail zal de nieuwe kamerhortensia vanaf voorjaar 2022 verkrijgbaar zijn.

De Magical Jewel kamerhortensia komt, net als de tuinplant, in zowel roze als lila op de markt. De tuinplant won in Nederland al een prijs en kreeg lovende recensies vanuit professionals en consumenten. Tijd dus voor de Deense introductie van de kamervariant. Speciaal hiervoor is de bekende roze/blauwe Magical Piaggio naar Denemarken gereden.

De Magical Jewel zal, net als de rest van het Magical assortiment, gedurende zes maanden wel drie tot vier keer van kleur veranderen. Dat is de magie van deze plant. Uiteindelijk zullen de bloemetjes prachtig dieprood kleuren.

De Jewel kamer- en tuinhortensia zijn beiden goed verkrijgbaar vanaf april 2022 bij o.a. The Mastergrowers en De Jong Plant.

De Magical kamerplantencollectie bestaat uit 5 soorten in verschillende potmaten. De Magical tuinplantencollectie bestaat uit 14 soorten. Op www.magicalhydrangea.com vind je een compleet overzicht van de soorten. Vanaf april zal het grootste deel weer beschikbaar zijn.

Publicatiedatum: