Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Glazen Tulp heeft verkoop boost gegeven"

Calathea 'Fusion White' bezorgde Kwekerij Tass uit Wateringen eind vorig jaar de Glazen Tulp in de categorie Kamerplant groen. De trendy plant is bijzonder door het pastelkleurige roze in zijn blad. Volgens het juryrapport "past dat zeker nu in deze tijdgeest". Eigenaar Ronald van der Knaap ziet de prijs echt als waardering voor de inzet voor zijn bijzondere product. "De prijs zorgt voor flink extra aandacht en geeft nieuwe producten meer bekendheid. Super! De felicitaties, aandacht, foto's en filmpjes die we kregen waren erg leuk."

Glazen Tulp helpt bij verkoop
"De productie was in het begin beperkt. Alle planten zijn makkelijk verkocht, mede door de exposure van de Glazen Tulp. Al is het natuurlijk moeilijk meetbaar of de verkoop zo goed is gegaan door de Glazen Tulp of doordat het een gewilde plant is. Waarschijnlijk helpt de Glazen Tulp mee om de gewilde plant zo makkelijk te verkopen. Ook plakten we stickers op de trays om onze prijs bij de eindklant bekend te maken." Ronald vindt het jammer dat fysieke beurzen afgelopen maanden niet door konden gaan. "Digitale beurzen vind ik een leuk initiatief, maar het is geen goede vervanger. Klanten willen de producten voelen en ruiken."

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: