Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eigen tulp voor Edsilia Rombley

Een eigen, unieke tulp voor Edsilia Rombley: een intens rode, dubbelbloemige pioentulp. De zangeres en host van het Eurovisie Songfestival 2021 heeft de nieuwe tulp persoonlijk geselecteerd. De bloem is aangeboden door de Nederlandse tulpenkwekers (TPN) in het kader van het thema Let’s Connect van het tulpenseizoen 2021. Dat sluit naadloos aan bij het thema van het Eurovisie Songfestival 2021: Open Up.

De Tulipa ‘Edsilia’ is veredeld door Holland Bolroy Markt uit Heiloo. De nieuwe tulp wordt vereeuwigd in het International Cultivar Register of Tulip Names.

Songfestival
De kwekers zijn voornemens om vertegenwoordigers van de deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival binnenkort te verrassen met een kleurrijk tulpenboeket. Behalve de nieuwe tulp zitten in deze Nederlandse witte en rood-witte tulpen die de naam dragen van Chantal Janzen en Jan Smit. Edsilia Rombley presenteert samen met hen het Eurovisie Songfestival 2021.

Fotocredit: TPN/VidiPhoto

Publicatiedatum: