Online lelie-event op de Nederlandse ambassade in Tokio

Vanochtend organiseerde i-Bulbs Japan een leliepromotie event op de Nederlandse ambassade in Tokio. Met deze activiteit wilde de organisatie de Japanse bloemensector in deze moeilijke Coronatijden een steuntje in de rug geven. 

Het event is hieronder terug te kijken.

De Covid-19 pandemie heeft aanzienlijke invloed op de bloemensector in Japan. Wegens de annulering van diverse evenementen, zoals bruiloften, en het afschalen van uitvaartdiensten en een dalende vraag naar bloemstukken voor zakelijke doeleinden, kampt de branche, net als de rest van de wereld, met een krimpende verkoop van zowel bloembollen als snijbloemen

Lily Promotion Japan, een organisatie die zich al jarenlang bezig houdt met de bevordering van de Nederlandse bloemensector in Japan, probeert met dit evenement, waarbij o.a. een nieuwe lelie gedoopt werd en ook de nieuwe "Lovelily Ambassadors" benoemd werd, aandacht voor de tulpen en vooral lelies te vragen. Peter van der Vliet, de Nederlandse Ambassadeur in Japan, was de digitale host.

Aansluitend vond een webinar onder de titel "Corona schok: invloed op de wereldwijde bloemensector en vooruitzichten voor de Japanse bloemenindustrie" plaats.

bron: Agroberichten Buitenland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.