Wat gebeurde er in 2020 en wat gaan ze volgend jaar doen?

Video Jaarpresentatie van Bloemenbureau Holland voor 2021

Vanmorgen heeft Bloemenbureau Holland hun video Jaarpresentatie 2021 online gezet. Hierin neemt Dennis van der Lubbe je mee in een vooruitblik op hun geplande activiteiten voor het komende jaar. Samen met Marcel Zandvliet (Dutch Flower Group), Hugo Noordhoek Hegt (Dümmen Orange), Peter ten Have (J&P ten Have B.V.) en Fred van der Hoeven (Orchidee Nederland) kijkt hij bovendien terug op een roerig en bijzonder 2020. Een jaar waarin ze  geplande campagnes moesten heroverwegen en nieuwe, onverwachte initiatieven creëerden ter ondersteuning van de sierteeltsector. 

Bekijk de video
Hieronder de video waar je je in iets meer dan een kwartier kan laten bijpraten. Deze videopresentatie is tot en met 20 oktober te zien.

Voor wie dat wenst, er is een ook een versie van deze video beschikbaar met Engelse ondertiteling. Klik hier.

Communicatiekalender 2021
Ook onze Communicatiekalender 2021 is klaar. Deze schetst de belangrijkste communicatiemomenten van volgend jaar. "We proberen onze campagnes, content en shopper activatie-activiteiten zo ver mogelijk vooruit te plannen, zodat we je hierin al vroeg kunnen meenemen. Helaas hebben we vanwege corona nog te weinig duidelijkheid over ons lange termijn budget. We streven ernaar om je in het eerste halfjaar van 2021 te kunnen informeren over onze plannen voor 2022 en het eerste halfjaar van 2023."

Download de complete Communicatiekalender 2021 via deze link als pdf-bestand: Communicatiekalender 2021 Bloemenbureau Holland.pdf

Bedankt achterban
Bovenstaande was en is niet mogelijk zonder samenwerking met en vertrouwen van de sierteeltsector. Bloemenbureau Holland bedankt haar achterban hier dan ook van harte voor!

Reageren?
Een video is natuurlijk niet hetzelfde als elkaar ontmoeten en samen in gesprek gaan. Heb je nog vragen of opmerkingen over de presentatie? Of wil je samenwerken met Bloemenbureau Holland, bijvoorbeeld binnen een shopper activatie? Mail hen dan op info@bloemenbureauholland.nl. 

Bron: www.bloemenbureauholland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.