Digitale open dagen bij Kolster BV en Horteve Breeding te Boskoop

Normaal gesproken heeft Kolster BV tezamen met Horteve Breeding deze week (9 – 12 juni) hun open dagen gepland voor de (hortensia) kweker of anderszins belangstellenden. Een evenement dat is georganiseerd om een kijkje te nemen in de  veredelingskassen en de noviteiten en vernieuwingen te komen bewonderen. 

Vanwege het Corona-virus zijn al deze dagen afgelast en heeft men gezocht naar digitale oplossingen om u toch deel te laten nemen aan de prachtige selecties uit de veredeling.

De nieuwigheden zijn daarom uitgebreid vastgelegd op foto en film, en via de sociale media kunt u de nieuwe hydrangea-soorten en andere variëteiten bekijken.

Kolster BV en Horteve Breeding zijn digitaal te volgen op Youtube, Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Pinterest en Flickr:

Mocht u toch nog langs willen komen, dan bent u van harte welkom maar alléén op persoonlijke afspraak met Peter, Wouter, Robert-Jan of Marcel.

Voor meer informatie:
Kolster
T: 0172-217090
F: 0172-218197
E: wouter.den.hollander@kolster.nl
www.kolster.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.