Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Priva op inspectie

Florensis gesetteld in multifunctionele kas in Dinteloord

“Wat hebben jullie nodig om het teeltproces te optimaliseren?” Dat was de eerste vraag die aan het begin van het nieuwbouwproject van Florensis in Dinteloord aan de vergadertafel werd gesteld. Nu, 1,5 jaar later, staat het eerste deel van het hightech kascomplex in het glastuinbouwgebied Nieuw-Prinsenland. Het innovatieve familiebedrijf – van oorsprong uit Hendrik-Ido-Ambacht - bouwde daar samen met haar medewerkers een doordachte en slimme jonge planten productielocatie vanaf de grond toe op. De eerste fase van 6 hectare is met de cabriokas, Venlokas, steksteekrobots, een efficiënte en duurzame water- en energieruimte en PAR-metingen dan ook een plaatje om te zien.


Jan Arends, manager Binnenlandse Productie (L) en Ewout Booij, Locatiemanager (R) in het hightech kascomplex in het glastuinbouwgebied Nieuw-Prinsenland, Dinteloord.

Klik hier voor het gehele artikel

Publicatiedatum: