Sion organiseert online workshop 'Video like a pro' voor phalaenopsis-marketeers

Speciaal voor phalaenopsis-markteers organiseerde Sion gisteren een online workshop 'Video like a pro'. De afgelopen periode is meer dan ooit gebleken dat video hét kanaal is om persoonlijke contact te onderhouden. Maar waar moet je nou precies op letten tijdens het maken van een video met je smartphone en welke tools kun je hierbij gebruiken? Alle 'ins en outs' kwamen langs tijdens de livestream die werd gehost door video producer Pelpina Trip, bekend van o.a. Frankwatching. Van videoplan tot filmtechnieken, het praten voor een camera, en uiteraard handige apps om snel mee te editen (en bijvoorbeeld automatisch te ondertitelen). De livestream van de workshop is hier te terug te kijken.

Phalaenopsis continu vernieuwen
De Phalaenopsis continu vernieuwen, dat is de missie van Sion. Niet alleen op het gebied van raseigenschappen, maar ook op het gebied van marketing. "In het Sion Trend Lab op ons bedrijf inspireren we jaarrond kwekers en hun klanten met nieuwste rassen, trends en concepten. Daarnaast organiseert Sion ieder jaar een inspirerend event voor phalaenopsis-marketeers. Samen kunnen we de consument blijven verrassen en de phalaenopsis gewild houden", aldus marketeer Maarten Huisman.


Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.