Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Ruiter presenteert nieuwe rassen op Exposed2020

Op dinsdag en woensdag 16 en 17 juni heeft De Ruiter in Amstelveen tientallen flower professionals, inkopers, verkopers, uitpakkers en marketeers mogen ontvangen die op de uitnodiging waren ingegaan om als jurylid op te treden tijdens Exposed2020.

Bezoekers konden tientallen Keniaanse en Ethiopische codes en rassen van De Ruiter East Africa beoordelen op hun knop en kleur kwaliteiten en commerciële waarde. Een blinde selectie was het resultaat zonder ras namen of nummers.

Het bleek een hele opgave maar de resultaten zijn zeer welkom en geven aan dat het bedrijf zich in de juiste richting ontwikkelt met haar rassen uit Kenia en Ethiopië. De importeurs, exporteurs, uitpakkers maar ook Nederlandse telers uit Kenia en Ethiopië hebben door middel van individuele scores aangegeven welke rassen het meest aantrekkelijk zijn.

De data worden verwerkt en gedeeld met de collega’s uit Afrika alsook met de juryleden, vertelt Örjan Hulshof, marketing manager van De Ruiter.

Een week eerder waren de Nederlandse telers persoonlijk uitgenodigd voor een bezoek aan de showkas van het bedrijf in Amstelveen, waar naast veredeling en selecties van snijrozen, ook veredeling plaatsvindt van potrozen-, tuin, patiorassen en bottelrozen.

 

Voor meer informatie:
Royal De Ruiter
www.deruiter.com

Publicatiedatum: