Shinen in De Grote Tuinverbouwing?

Vorig jaar bezochten Rob Verlinden en Ivo Putman, bekend van SBS6 tv-programma De Grote Tuinverbouwing, samen met team Pull Position verschillende locaties van de FlowerTrials, op zoek naar de meest bijzondere parel van het nieuwe tuinseizoen. Vanwege het cancelen van alle evenementen, kan de parelactie dit jaar niet fysiek door gaan. Toch wordt er online invulling aan de actie gegeven en maken kwekers en veredelaars ook dit jaar kans op een plekje in het goed bekeken tv-programma.  

Sfeer en kleur
Veredelaars en kwekers doen elk jaar hun best om de mooiste producten te realiseren voor de consument. “Coronacrisis of niet, het nieuwe tuinseizoen gaat volgend jaar gewoon weer van start”, aldus Ivo Putman. Reden genoeg om de parelactie dit jaar een vervolg te geven. En dus gaat men weer op zoek naar de mooiste noviteit of het meest bijzondere product dat iedere consument in zijn of haar tuin zou moeten hebben. 

Meedoen 
Tuin- en perkplanten kwekers en veredelaars hebben tot en met 7 juni a.s. de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de parelactie en kans te maken op de hoofdprijs: product placement in een aflevering van het nieuwe seizoen van De Grote Tuinverbouwing. Dit kan door de naam van je product, minimaal drie Unique Selling Points en een paar (sfeer)beelden te sturen naar Iris de Smet van Pull Position via iris@pullposition.nl of door het online formulier in te vullen via https://forms.gle/g39PZ51gxyofKYsc7 (inloggen met Google account vereist).  

Uiterlijk 19 juni worden de winnaars, gekozen door De Grote Tuinverbouwing en Pull Position, bekendgemaakt. In de aanloop naar deze datum zal er online aandacht worden gegeven aan de verschillende kanshebbers op de hoofdprijs.   

bron: Pull Position


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven