Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum werkt samen met DJ Sam Feldt

DJ Sam Feldt organiseert zaterdag 19 oktober een bijzonder nieuw concept tijdens het Amsterdam Dance Event, Heartfeldt Neon Jungle. Dit evenement zal de eerste CO2-neutrale fundraiser-party tijdens ADE ooit worden, waarbij alle opbrengsten ten goede komen aan de Heartfeldt Foundation. Vorige week kregen +/- 50 influencers een uitnodiging met een Areca van Feel Green binnen voor het feest.

Sam Feldt: "Ik was op zoek naar ludieke uitnodiging om het feest onder de aandacht te brengen. Hoe kan dit nu beter dan met een duurzame groene plant? Zo kwamen we in contact met Decorum die met haar Feel Green assortiment een range duurzame planten aanbiedt. De Areca van JoGrow past perfect bij het thema van het feest en dus is deze plant afgelopen week naar de +/- 50 influencers verstuurd. De aandacht op social media voor het evenement was niet te missen. Ik ben blij dat dit project samen met Decorum tot een groot succes heeft geleid".

Met dit speciale event wordt geld ingezameld voor Sams eigen Heartfeldt Foundation, een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en het Give / Do / Inspire / Empower model als rode draad draagt de Heartfeldt Foundation bij aan het creƫren van een duurzamere planeet.

Meer informatie over het evenement en de bijdrage daaraan van Decorum vindt u hier.

Publicatiedatum: