Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: het belang van betrouwbaar boomsubstraat

Onderstaande video over het RAG Landscaping-kwaliteitskeurmerk laat in enkele minuten zien waarom RAG-boomsubstraten de basis vormen voor een optimale start van elk groenproject.

Kwaliteitseisen RAG-keurmerk
Boomsubstraten met het RAG-keurmerk zijn onkruidarm, met een nultolerantie voor invasieve exoten als Japanse duizendknoop, Reuzenberenklauw en Knolcyperus. De boomsubstraten zijn gecontroleerd op quarantaineziekten, voldoen aan een maximaal zoutgehalte (EC), bevatten een evenwichtig voedingsniveau en hebben de afgesproken zuurgraad (pH) afgestemd op de boom, zodat deze voedingselementen goed kan opnemen. RAG-gecertificeerde boomsubstraten voldoen aan alle wettelijke milieu-hygiĆ«nische eisen voor verontreinigingen met bijvoorbeeld zware metalen. Gecertificeerde bedrijven houden zich aan strikte normen en eisen voor de productie van boomsubstraten met het RAG-keurmerk. Voor het keurmerk worden alleen grondstoffen gebruikt van gecontroleerde herkomst. De gehele keten van boomsubstraten wordt gemonitord, van winning van de grondstoffen tot aflevering bij de afnemer.

Voor meer informatie:
RHP
Galgeweg 38
2691 MG 's-Gravenzande
T: +31 (0)174 62 03 60
F: +31 (0)174 64 04 13
info@rhp.nl
www.rhp.nl

 

Publicatiedatum: