Digitale Inschrijving NZBT-keuring zomerbloemen van start

Van donderdag 6 september tot en met zondagmiddag 9 september a.s. vindt de 33e Nationale Zomerbloemententoonstelling plaats. Zoals in voorgaande jaren is de keuring van zomerbloemen, de NZBT- keuring, de basis van de tentoonstelling. Anders dan andere jaren is dat de aanmelding van producten voor de keuring nu digitaal is.

Vanaf dit jaar online registratie producten NZBT-keuring
Het NZBT-bestuur heeft ervoor gekozen om over te gaan naar een gebruiksvriendelijk registratieplatform, waarop deelnemers aan de NZBT-keuring, die meedingen naar de NZBT-prijzen, de Meesterteler Award, VGB-Award en de Mijn Bloemist Award zelf hun producten voor de keuring kunnen aanmelden. Tot dit jaar vond registratie van de te keuren producten veelal via de telefoon of e-mail plaats. Alle geregistreerde deelnemers uit 2017 krijgen nu per e-mail een verzoek tot registratie toegestuurd.


 
Hoe gaat dit in zijn werk?
De registratie van de producten op dit digitale platform vindt plaats vanaf twee weken voor de tentoonstelling. Op het platform kunnen deelnemers met een wachtwoord inloggen en hun producten registreren. Registreren kan tot een halve dag voor de daadwerkelijke inname van de producten op de veiling.

Voor deelnemers uit 2017 en iedereen die vorig jaar benaderd is om mee te doen. Alle deelnemers aan de NZBT-keuring 2017, maar ook iedereen die vorig jaar benaderd is om mee te doen, zullen twee weken voor de keuring, bij opening van de registratie, een e-mail toegestuurd krijgen. In deze e-mail zal een link staan om een wachtwoord in te stellen voor een persoonlijk account met daarin alle bij ons bekende contactgegevens. Daarna kunnen deelnemers direct aan de registratie beginnen. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden voor de NZBT-keuring 2018 via keuring@nzbt.nl.
 
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om aan de grootste keuring van zomerbloemen in Nederland mee te doen. Voor actuele informatie over de tentoonstelling verwijzen wij u naar de site: www.nzbt.nl.

Vragen over de keuring: stuur dan een mail naar keuring@nzbt.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven