Special veredeling van start

Tholen - Veredeling is een van de backbones van onze sector. Daarom is het geen gek idee in onze special rubriek bij de ontwikkelingen op dit gebied stil te staan en ook leent de maand juni zich hier uitstekend voor. Over goed een week gaan de FlowerTrials van start, een moment dat steeds meer veredelaars aangrijpen te shinen met de nieuwste variëteiten en ontwikkelingen. Daarnaast gebeurt er letterlijk van alles op het gebied van technologie, wetgeving, marktontwikkelingen en meer.Special van start
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan de veredelingssector. Bedrijven actief in of met verdeling, worden uitgenodigd om kosteloos een bericht in te sturen naar info@bpnieuws.nl. Ook kunnen bedrijven contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.

De special biedt bovendien een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner.

Er zijn mooie mogelijkheden om je bedrijf of product te promoten in de special Veredeling. Dit kan met behulp van een banner binnen de Special. Een maand adverteren op een van de nieuwsbrieven is € 800. Op de website sta je de hele maand voor € 500. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.