Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Takii en Van Gogh Museum delen Sunrich-zonnebloemen uit

Afgelopen donderdag, op de astronomische start van de zomer, heeft Takii, in samenwerking met het Van Gogh Museum, een promotionele actie voor het concept ‘Sunrich – Van Gogh’s Favorite’ georganiseerd. Niet alleen de zomer is gevierd, ook de start van het seizoen van de Sunrich-zonnebloem is op deze manier aangekondigd.Bloggers en bloemisten die de Sunrich-zonnebloem een warm hart toedragen, beleefden een creatieve en inspirerende middag met dit concept in het Van Gogh Museum. Tegelijkertijd zijn voorbijgangers op het Museumplein getrakteerd op de zonnebloemen. Het uitdelen van de honderden zonnebloemen, de lachende gezichten en de voelbare goede sfeer van deze festiviteit zijn gebundeld in de vrolijke ‘aftermovie’ (hieronder).Inspirerende sessie voor Vrienden van Sunrich
Vrienden van Sunrich, zoals o.a. de lifestyle bloggers Sabrina Visual, Styleday, Draad en Spijker, Losse Bloemen, Furnlovers, Social Connectors, Tatjanas_world, Dailygreenspiration en Sjef_du_jardin, maar ook topbloemisten als Sarah Dikker, Esther van Wijngaarden en Bloemenservice Nederland, zijn op donderdag 21 juni uitgenodigd voor een exclusieve middag waarbij inspiratie én creatie hand in hand zijn gegaan. Allen hebben op creatieve wijze de Sunrich-zonnebloem beter leren kennen en het verhaal achter het totaalconcept te horen gekregen in het Van Gogh Museum.Het Van Gogh museum heeft bijgedragen in het succes van de uitdeelactie door via haar sociale kanalen te communiceren over deze viering van de zomer. Vele vrolijke beelden zijn door de consumenten gepost onder de hashtags #celebratesummer en #SunrichVanGogh. Via het Instagramaccount @sunrichvangoghsfavorite zijn deze beelden en video’s terug te vinden.
 
Bron: Pull Position
Publicatiedatum: