Gediflora stelt tijdens de Flower Trials (12-15 juni) drie nieuwe collecties voor in het Belgian Mums assortiment: Dazzling Aduro, Magnetic Amiko en Adorable Arluno. Deze unieke genetica wordt net zoals de andere Belgian Mums gekenmerkt door een uniforme bloei, mooie bolvorm en een uitstekende plantkwaliteit. Daarnaast hebben deze collecties een langere bloeitijd en opvallende kleuren.


 
Typisch voor Dazzling Aduro is het geheel eigen kleurenpalet. Aduro Orange en Aduro Violet maken met hun bloemdiameter van 5 cm al een tijdje deel uit van het Belgian Mums assortiment, maar Aduro Pink en Aduro Red zijn compleet nieuwe varianten. Een belangrijk voordeel van Aduro is de extreem lange houdbaarheid bij de consument (tot zes weken lang plezier!).


 
Magnetic Amiko heeft een nog grotere bloem met een diameter die kan oplopen tot zes centimeter en is verkrijgbaar in zes fleurige kleuren. Omdat bij Belgian Mums specifiek wordt geselecteerd op consumentenwaarde zijn ook deze soorten tot 6 weken houdbaar bij de eindconsument.

Volledig nieuw is Adorable Arluno: deze makkelijk te produceren familie bestaat op dit moment uit vier felle kleuren waarbij vooral Arluno-roze een echte eyecatcher is. Arluno heeft een grote bloem en is geschikt voor uiteenlopende potmaten voor zowel binnen- als buitenteelt. De eerste feedback van de markt over deze familie is uitstekend en Gediflora verwacht dan ook dat dit een echte topper wordt.Benieuwd naar de nieuwe Belgian Mums? Kom dan zeker langs bij Gediflora op de Flower Trials! (regio Westland, Florensis locatie).

www.gediflora.be
www.belgianmums.be