Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pastini: nieuw gerbera-ras met curly bloemblad

Binnenkort is er een nieuw gerbera-ras op de markt: Pastini. De Pastini is een vrolijk gekleurde gerbera bloem met een curly bloemblad.Zes soorten
Koolhaas Natuurlijk komt met zes verschillende soorten Pastini. Pastini's met een groen hart: Venezia (roze/groen), Roma (fuchsia) en Modena (wijnrood). En Pastini's met een zwart hart: Sienna (geel), Novara (rood/bruin) en Corvara (gebroken wit).

Pre-order plaatsen
De Pastini's zijn verkrijgbaar vanaf juli 2018. Handel en bloemisten kunnen een pre-order plaatsen om er zeker van te zijn dit nieuwe soort in huis te hebben.

Over Koolhaas Natuurlijk
Koolhaas is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar gerbera’s teelt. Respect voor de natuur staat hoog in het vaandel. Continu bezig met het kweken van gerbera's, waarbij de natuur zoveel mogelijk wordt ontzien. Het doel: een zo’n mooi mogelijke gerbera telen waar mensen vanuit de hele wereld van genieten.


Voor meer informatie:
Koolhaas Natuurlijk
Locatie Bleiswijk
Petuniaweg 15
2665 NL Bleiswijk
E: [email protected]
www.koolhaas.net
Publicatiedatum: