Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kordana potroosjes nu ook in Rusland geproduceerd

Het welbekende potrozenmerk Kordana wordt nu ook in Rusland geproduceerd. Dankzij de vele bloemen en felle kleuren vinden deze plantjes wereldwijd aftrek.

Afgelopen april kreeg een van de high-tech kassen, die wordt beheerd door een samenwerkingsverband van "Group of Companies Gorkunov" en enkele Europese partners, opdracht de potroosjes te gaan produceren.



Deze kas meet 1,6 hectare en is gebouwd door Hortilife. De eerste stammetjes werden geleverd door Kordes, de eigenaar&veredelaar van het merk. Teeltbegeleiding wordt geleverd door Rosa Danica uit Denemarken, een van de producenten van de potroos.

State-of-the-art verwarming, lampen, schermen, verneveling en irrigatie maakten het mogelijk nu al de eerste planten te leveren.



De productiecapaciteit van de kas is 35.000 planten per week.

Na een bezoek aan de kas is Toben Mot Madsen overtuigd van de duurzaamheid van de samenwerking en het potentieel van de potroosjes op de Russische markt.

De kersverse Russische producent van Kordana potroosjes zal ook akte de présence geven op de aankomende “FlowersExpo Moscow”, stand G 252, van 12 t/m 14 september a.s.

Voor meer informatie over de beurs:
FlowersExpo
T: +7 495 221 12 51 /
+7 915 185 79 09
mail@flowers-expo.ru
www.flowers-expo.ru
Publicatiedatum: