Plantenkwekerij Leo Ammerlaan en Mprise Indigo zijn in 2015 de samenwerking aangegaan met als doel door middel van de software IS Agriware een gesloten cirkel van planning, uitvoering en evaluatie te creëren.De implementatie was ingericht in fases en succesvol afgerond. Voor de implementatie hebben beide bedrijven nauw samengewerkt en is het proces door een stuurgroep gecoördineerd.

Verdere ontwikkeling op het gebied van de ondersteuning van andere processen wordt vanaf nu in gang gezet. Zo wordt als eerste het zgn. FieldBook geïmplementeerd. Hierbij wordt door middel van mobile devices off- en online werkzaamheden, behandelingen of detectie geregistreerd en doorgevoerd.

IS Agriware
Mprise Indigo levert met IS Agriware een totaaloplossing voor alle bedrijfsprocessen van tuinbouwbedrijven. Met deze software krijgen bedrijven de beschikbaarheid van de juiste informatie op het juiste moment vanuit een geïntegreerd systeem. Dankzij de eenmalige invoer van data wordt tijd bespaard en worden fouten voorkomen. De implementatie zal in verschillende fases plaatsvinden.

Joop de Jong, CEO Mprise Indigo, is trots op de succesvolle implementatie en prettige samenwerking: “Met Agriware ondersteunen wij de bedrijfsprocessen voor sierteelt en jonge planten. Het implementatietraject bij plantenkwekerij Leo Ammerlaan laat zien dat partnership tot een heel mooi resultaat leidt.”

Voor meer informatie:
Mprise
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
+31 318 508810
indigo@mprise.nl
www.mprise.nl