Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
inspiratiemagazine Bouquet Tales

Hoe gaat bloemist deze kerst meer verkopen?

Waarom vooral groene takken en blinkende kerstfrutsels? Is het niet veel mooier om met een verrassend wit of juist spannend kleurrijk boeket vol verse bloemen de winter of kerstsfeer in huis te halen? In de nieuwe winter en interieurspecial van Bouquet Tales staat die ‘marktkans’ voor bloemisten centraal. Het is een uitgave vol trendthema’s en winterse boeketten uit het Bouquet Tales Lab, dat voor deze editie neerstreek in het Friese Workum.



Twaalf bloemisten van de regionale VBW-studieclub stortten zich vol enthousiasme op het aanbod Bouquet Tales producten als Chrysanten, Calla’s, Hortensia’s, Avalanche+ Rozen, Anthuriums en seizoensproducten als Bouvardia en Skimmia. Het Friese ‘Lab’ leverde niet alleen indrukwekkend boeketwerk voor de feestdagen op, maar vooral ook leerzame onderlinge discussies over boeketstijlen, productcombinaties, verwachtingen van klanten, prioriteiten, gewoontes, voorbereidingen en andere zaken die bloemisten tegenkomen op weg naar meer creativiteit in boeketten.



De nieuwe Bouquet Tales krant ligt vanaf nu voor zo’n 30.000 Europese bloemisten klaar bij hun bloemenleverancier. Via www.bloomtube.com/bouquettales is de krant ook online te bekijken.

Klik hier voor meer informatie
Publicatiedatum: