Greennest Gallery, 12 september

Ontmoetingplaats tuinbouw - consument opent deuren in A'dam

Tijdens de opening van het Dijkspark in hartje Amsterdam op 12 september opent ook Greennest Gallery haar deuren. Een plek waar innovatieve tuinbouw en consumenten elkaar ontmoeten. De Gallery huist een showroom, winkel en Greenroom: een ontmoetingsruimte in een weldaad van groen.De showroom laat innovaties zien op het gebied van stadslandbouw, nieuwe LED-teeltsystemen, groene wanden en plantsystemen. Consumenten kunnen de groene innovaties bekijken, vergelijken, kopen en zich laten inspireren en adviseren. Leveranciers van potten, groene wanden of innovatieve groenproducten, die hun producten in de showroom willen tonen, zijn van harte welkom.

Zoals een echte Gallery betaamt, exposeren ook kunstenaars hun groene projecten op deze stadslocatie. Een voorbeeld zijn de kleine biotopen voor bedreigde soorten orchidee├źn van Morgan Ruben. Stichting Innovatie Glastuinbouw Nederland (SIGN) wierf ervaren stadslandbouwers Sepp Buys en Matthias van den Berg voor exploitatie van de Greennest Gallery.

De weldaad van groen naar de stad brengen is wat SIGN met deze en andere Greennest locaties voor ogen heeft.

SIGN is een initiatief van LTO Glaskracht Nederland en werkt samen met InnovatieNetwerk aan grensverleggende innovaties.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven