Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anco pure Vanda levert Vanda's voor coutureshow Parijs

Niet alleen Nederlandse modellen straalden tijdens de coutureshow van Atelier Versace, maar ook Nederlandse bloemen. Tijdens de Paris Couture Week op 5 juli showde Atelier Versace haar collectie op een catwalk van Vanda orchideeën. Kweker Anco pure Vanda, gevestigd in Nederland, leverde de door Donatella Versace geselecteerde bloemen. Meer dan 20.000 Vanda bloemen werden door floral designer Kenneth Pope van Manifesto Flowers gedecoreerd in de vorm van de Medusa als achtergrond en in een mozaïek op de catwalk vloer.



Versace
Het was alsof ‘flower power’ opnieuw werd geintroduceerd in Parijs toen Donatella Versace haar nieuwe couture collectie presenteerde. Op de catwalk gedecoreerd met meer dan 20.000 Vanda orchideeën onthulde de ontwerper van het beroemde Italiaanse modehuis Versace een collectie gemaakt van raw-edge chiffon jurken geborduurd met onder andere delicate bloemmotieven. Nederlandse topmodellen Doutzen Kroes, Lara Stone en Maartje Verhoef showde samen met nog vijf andere Nederlandse modellen, Milan van Eeten, Marjan Jonkman, Susanne Knipper, Julia van Os en Lauren de Graaf, de herfst/winter 2015-2016 collectie op de catwalk van Nederlandse bloemen. En ook de bekende modellen Karlie Kloss en Kendall Jenner straalden tijdens de show met een bloemenkrans op het hoofd.

Bron: facebook.com/LMFlowerFashion
Publicatiedatum: