Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kébol presenteert nieuwe Hippeastrum cultivar ”Ernst Kirchsteiger”

Ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van bloemenproducent Alverbäcks Blommor is een nieuwe Hippeastrum cultivar geïntroduceerd met de naam “Ernst Kirchsteiger”. Deze nieuwe Hippeastrum komt uit de veredelingskraam van Kébol B.V.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Ekerö – Zweden is de Hippeastrum officieel gedoopt door de Zweedse Ernst Kirchsteiger (decorateur, designer en bekend van TV), Håkan Alverbäck (CEO van Alverbäcks Blommor) en Jos van der Drift (eigenaar van Kébol B.V.).

“50 jaar geleden vonden we Ekerö de perfecte grond en voeding voor ons bedrijf", aldus Håkan Alverbäck, CEO van Alverbäcks Blommor. Sindsdien is het bedrijf gegroeid tot een belangrijke producent van bloemen in Zweden. In de grote kassen net buiten Stockholm groeien amaryllissen, hyacinten, tulpen en vele andere bloemen. "We zijn trots op de introductie van een gloednieuwe en prachtige dubbele amaryllis, wit met kerstrode strepen!"


Voor meer informatie:
Kébol
Rijshornstraat 209
1435 HH Rijsenhout
T: 0252 – 52 41 00
E: annamarie@kebol.nl
www.kebol.nl

Publicatiedatum: