Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grap geslaagd: "Zoveel positieve reacties ontvangen dat we mogelijkheden voor een échte Stefix Mini zullen onderzoeken"

Steenks Service lanceert met veel trots de Stefix Mini: een kidseditie van haar bestaande Stefix veeg- en zuigmachines. Een volgens het bedrijf uit De Lier revolutionaire uitvinding die ondernemerskinderen op een leuke manier bij het familiebedrijf betrekt.

Een 1-aprilgrap, die niet iedereen doorhad. "We hebben zoveel positieve reacties ontvangen vanuit diverse sectoren, dat we de mogelijkheden voor een échte Stefix Mini zullen onderzoeken", laat Steenks op 1 april weten.

Hieronder de rest van het originele grapbericht.

Het is geen geheim dat de glastuinbouw uit vele familiebedrijven bestaat waar het kwekersvak van generatie op generatie wordt doorgegeven. Tuinderskinderen zijn van jong af aan betrokken bij het bedrijf en helpen na schooltijd graag een handje mee. Dat wordt vanaf nu nog leuker, want met deze eigen ontworpen innovatie van Steenks Service kunnen kinderen makkelijk én veilig meewerken in het familiebedrijf.

Geschikt voor iedere sector
Steenks Service lanceert de Stefix Mini niet alleen voor de glastuinbouw, deze zuig- en veegmachine is namelijk geschikt voor ondernemerskinderen uit ieder vakgebied. De innovatie is te gebruiken voor tuinbouwbedrijven, productiebedrijven, fabriekshallen, garages, tuincentra en distributiecentra.

Veilig te gebruiken
Ondernemers kunnen hun kinderen veilig toevertrouwen aan deze nieuwe machine. De machine voldoet namelijk aan alle veiligheidseisen die gesteld zijn volgens de norm 20240401.

Stefix Mini schrobmachine
Na de introductie van de Stefix Mini veegmachine, onderzoekt Steenk Service de mogelijkheden voor een Stefix Mini schrobmachine. De Stefix machines werken namelijk het efficiëntst in een duo, zowel de kids- als volwassenversie.

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678LH De Lier
T: +31(0)174-510266
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: