Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VanDerEng

Innovatief boom-groei-bandje geeft alle nodige informatie

VanDerEng heeft samen met software bedrijf Exobotic Technologies uit België het boom-groei-bandje ontwikkeld. Het enige label ter wereld dat meegroeit met bomen en tegelijkertijd alle relevante groei informatie laat lezen via de QR-code en gekoppelde software.

Het VanDerEng boom-groei-bandje is de innovatie binnen de boomkwekerijbranche. De QR-code in combinatie met de kleur van het label geeft alle informatie die gewenst is. De bomen kunnen tot 20 – 30 centimeter in omvang groeien.

De labels zijn gemaakt van 250 mu HDPE en zijn UVproof en waterproof. Door de gestanste ribbelachtige vorm zijn de labels eenvoudig te bevestigen en blijven ze op hun plek. De labels veranderen alleen als de boom groeit. Iedere kleur geeft een maatcategorie aan en is direct zichtbaar op het veld.

Iedere label heeft een unieke QR-code, die gekoppeld is aan software waar de voorraad per dikte (in mm) van de boom ook direct zichtbaar is. Door deze ontwikkeling is het mogelijk tot wel 60% tijd te besparen met het meten en bijhouden van informatie over bomen.

Voor meer informatie:
Peter du Crocq
VanDerEng BV
+31 (0)88 881 08 00
[email protected]
www.vandereng.nl