Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe variëteit Illusia wint New Plant Award op HTA National Plant Show 2024

De nieuwste innovatie van Schoneveld Breeding, Illusia, heeft de New Plant Award voor Bloeiende Kamerplanten gewonnen op de HTA National Plant Show 2024. Deze onderscheiding erkent Illusia als een van de meest innovatieve en uitzonderlijke plantensoorten die dit jaar op de markt zijn geïntroduceerd.


Ilusia

Winnaar
De HTA National Plant Show staat bekend om het tentoonstellen van bijzonderheden in de tuinbouwsector. De New Plant Awards belichten de kwaliteiten van nieuwe plantensoorten, met dit jaar meer dan 99 inzendingen verdeeld over zeven categorie├źn. Illusia kwam als winnaar uit de bus in de categorie Bloeiende Kamerplanten.

Presentatie
De presentatie van Illusia op de National Plant Show 2024 werd met veel positieve feedback ontvangen. "Iedereen die Illusia voor het eerst zag, was meteen verbaasd," zei Stefan van der Dussen van Profitplant BV. "De presentatie van de plant, in een bedrukte pot met een label, trok veel "oohs" en "aahs" van de aanwezigen, wat leidde tot talrijke vragen over de beschikbaarheid en herkomst."

Een rooskleurige toekomst voor Illusia
De respons op Illusia tijdens de HTA National Plant Show wijst op de toekomst in zowel de Britse markt als daarbuiten. "De reacties laten ons zien dat Illusia potentieel heeft in de Britse markt en de rest van de wereld," zei Dinja Lankhorst, Area Manager Noord- en Centraal-Europa voor Schoneveld Breeding. "We hebben 100% vertrouwen in dat de introductie en positionering in de markt succesvol zullen zijn."

Voor meer informatie: https://schoneveld-breeding.com/

Publicatiedatum: