Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LTO Ledenvoordeel gaat samenwerking aan met NabestaandenBox

LTO Ledenvoordeel kondigt een samenwerking aan met de NabestaandenBox, die nu met korting beschikbaar is voor LTO-leden. Deze tool helpt agrariërs om hun zaken rondom overlijden te regelen, zodat familie en bedrijf verzorgd achterblijven.


Bedenker Paul Schouwenaars (l): 'Zorg dat je alles voor je nabestaanden regelt, nu je dit nog kan!'

De NabestaandenBox is een computerprogramma waar alle gegevens ingevuld kunnen worden die na overlijden van belang zijn voor nabestaanden, zoals: belangrijke contacten, financiën, verzekeringen, woningen, voertuigen, bezittingen, abonnementen, leveranciers, inloggegevens, belangenbehartiging en uitvaartwensen. De informatie kan eenvoudig en veilig worden opgeslagen, of uitgeprint worden.

Jacco Freriksen van LTO Ledenvoordeel licht toe waarom deze samenwerking van belang is: "We willen onze leden niet alleen ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering, maar ook in de moeilijke momenten van het leven. De NabestaandenBox biedt agrariërs de mogelijkheid om hun nalatenschap zorgvuldig en overzichtelijk te regelen, wat hun nabestaanden veel zorgen kan besparen."

Paul Schouwenaars, eigenaar van de NabestaandenBox, voegt hieraan toe: "De verzekering dat zaken die ook het agrarisch bedrijf raken op een betekenisvolle manier wordt vastgelegd en geëerd, geeft rust. Daarnaast zorgt de NabestaandenBox voor het gemakkelijk delen van belangrijke informatie om misstanden te voorkomen in het geval van overlijden."

Speciaal voor LTO-leden is de NabestaandenBox nu beschikbaar voor €32,50. Voor meer informatie en om de NabestaandenBox met korting te bestellen, kunnen LTO-leden terecht op https://ltoledenvoordeel.nl/diensten/nabestaandenbox/

Publicatiedatum: