Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwde modulaire Kolibri-displays

Tijdens de Orchid Inspiration Days heeft OK Plant haar modulaire Kolibri-displays geïntroduceerd. De nieuwe modulaire display biedt de mogelijkheid voor het mixen en matchen van premium orchideeën, groene planten met sierpotten en accessoires. Tuincentrum Leurs en Intratuin 's-Gravenzande hebben de primeur en nemen deze week de vernieuwde displays in gebruik.


foto: Kolibri Company

De vernieuwde modulaire display is verkrijgbaar in drie modellen en heeft een organische vorm. De displays kunnen naar wens worden samengestelde en toegepast als winkeldisplay en als onderdeel van een tuincentrumtafel. Ook is er een toonbank variant beschikbaar. Het assortiment wordt volledig afgestemd op seizoenen en trends.

Verkoopstimulans
"De doorontwikkeling van de Kolibri-tuincentrumtafel geeft ons het vertrouwen dat Kolibri blijft vernieuwen en verrassend blijft voor onze klanten", aldus Bart Renkens, inkoper bij Tuincentrum Leurs, dat wordt beleverd via partner Plant Collect. Angelique van Dijk, hoofd Kamerplantenafdeling van Intratuin 's-Gravenzande, voegt toe: "Toen we hoorden dat Mix & Match van Kolibri vernieuwd werd, waren wij eigenlijk meteen enthousiast. We zijn al jarenlang tevreden en de Kolibri tuincentrumtafel zorgt voor een omzetverhoging in onze winkel. Met deze aanpassing in het design ziet het lifestyleschap er strak en stijlvol uit en kunnen we de ruimte volledig benutten. De producten worden hierdoor overzichtelijker gepresenteerd, waardoor het Mix en Match-concept nog duidelijker is geworden voor de consument."

In het komende jaar gaan Tuincentrum De Uiver, Global Garden en 13 vestigingen van OH Green België hun Kolibri tuincentrumtafels opnieuw inrichten met de nieuwe modulaire displays.

Bron: OK Plant

Publicatiedatum: