Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wat te zien bij Benary tijdens Dutch Spring Trials 2024?

Van 29 april tot en met 3 mei 2024 worden de Dutch Spring Trials gehouden. Tijdens dit evenement presenteert Benary in Venhuizen de nieuwste ontwikkelingen op veredelingsgebied. Naast noviteiten en bestsellers worden ook andere series getoond. Hier een voorproefje op hun nieuwe producten:

Dichondra argentea Silver Surfer
"De superieure kiemkracht (85% +) en onze eigen BeGreen zaadbehandeling zorgen voor een snellere groei dankzij de uitstekende wortelontwikkeling. De Dichondra argentea Silver Surfer heeft zilverachtige bladeren en een hangende groei tot 150 cm. Daarnaast presteert de plant goed in hete en droge omstandigheden. Daarmee is het een uitstekende keuze voor hanging baskets, gemengde containers, bodembedekkers of gebruik binnenshuis."

Lobelia erinus F1 Masterpiece
"Deze Lobelia hybride uit zaad doet niet onder voor vegetatief vermeerderde variƫteiten wat betreft prestaties onder warme omstandigheden. Deze variƫteit heeft een vroege bloei, een goede vertakking en een minimum kiemkracht van 80%, en is daarom geschikt voor pot- en containerteelt en landschapstoepassingen."

Penta lanceolata F1 Graffiti
De Pentas serie heeft een kleurenpalet van 15 kleuren en biedt ook een tweekleurige tint." Deze serie heeft een uitstekende uniformiteit in plantbouw en bloeitijd, een goede vertakking en een rijke bloei."

Petunia x hybrida F1 Boom
"Deze genetisch compacte multiflora Petunia serie is niet alleen bestand tegen diverse weersomstandigheden, maar zorgt ook voor een compacte groei. Dit ras laat goede veldprestaties zien met een vroege bloei en een hoge uniformiteit wat betreft bloei en groei over de hele serie."

Voor meer informatie:
Benary Netherlands B.V.
Koggeweg 11a
1606 ML Venhuizen
www.benary.com

Publicatiedatum: