Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Hoog Orchids lanceert nieuwe Dendrobium Nobile

Na jaren van testen en perfectioneren heeft De Hoog Orchids een nieuwe soort Dendrobium Nobile in het assortiment opgenomen, de Dendrobium Nobile Bouquet Purple Rain. De noviteit wordt morgen, op de Trade Fair in de Boordfabriek in Rijswijk, voor het eerst aan het grote publiek getoond.

De Dendrobium Nobile Bouquet Purple Rain, zoals deze officieel heet, wordt exclusief geteeld door de Hoog Orchids en is door een selecte groep exporteurs reeds "zeer positief ontvangen". De plant heeft een mooie en compacte opbouw met voornamelijk 2 en 3 stammen die met de dikke stelen, vele over de gehele stam geplaatste bloemtrossen en frisgroen blad een prachtige verschijning is, zelfs als de vele bloemknoppen nog dichtzitten.

Vanwege de stevige, van donkerroze naar dieppaars kleurende bloemknoppen (die voor de handel het gewilde langere stadium gesloten blijven) is voor de consument ook direct de kleur van de bloem duidelijk.

De Hoog is op de beursvloer te vinden op standnr 9.5.

Voor meer informatie:
De Hoog Orchids
T: (015) 2620429
verkoop@dehoogorchids.com
www.dehoogorchids.com

Publicatiedatum: