Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Scabiosa Virtuoso Saura vanaf heden exclusief verkrijgbaar via Marginpar

Scabiosa Virtuoso Saura, ontwikkeld door veredelaar HilverdaFlorist, is vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij teler Marginpar. Na het ondertekenen van een exclusieve licentieovereenkomst in juli vorig jaar, worden de eerste bloemen binnenkort geoogst van de Keniaanse velden van Marginpar. Vanaf dit moment zal het kleurrijke Saura jaarrond beschikbaar zijn voor de bloemist.

De vermeerdering en productie van jong plantmateriaal voor deze variëteit wordt gedaan door Murara Plants Kenya, dochteronderneming van HilverdaFlorist. Murara Plants is specialist in de Afrikaanse markt voor zowel snijbloemen als pot- en tuinplanten. "Wij zijn ontzettend trots en dankbaar voor deze samenwerking en kijken ernaar uit om deze verder uit te bouwen in de toekomst", aldus Eric Bouman, directeur Murara Plants Kenya.

HilverdaFlorist & Marginpar
Marginpar en HilverdaFlorist hebben een langdurige relatie, met diverse HilverdaFlorist variëteiten die al deel uitmaken van het Marginpar assortiment. Deze samenwerking, oorspronkelijk gestart met de Limonium Diamond serie, wordt nu verder versterkt met de toevoeging van Scabiosa Virtuosa® Saura.

Publicatiedatum: