Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twintigste editie van de FlowerTrials van start

Waar het normaal gesproken zweten geblazen is, gaat de FlowerTrials dit jaar grijs en regenachtig van start. Niet ideaal, maar weer eens wat anders. Belangrijker is dat de hele veredelingssector de bloemetjes weer buiten gezet heeft en klanten en andere belangstellenden vanaf vandaag weer welkom zijn in de kassen om alle noviteiten en het bestaande assortiment te komen bewonderen.

Of en hoe druk het wordt, valt nog te bezien, feit is dat bezoek uit niet minder dan 70 verschillende landen zich reeds heeft geregistreerd. Het aantal deelnemers is de laatste jaren min of meer gelijk, zoals dat ook geldt voor de locaties. Dit jaar nemen 59 bedrijven mee die te vinden zijn op 30 verschillende locaties. Bijzonder is verder dat de FlowerTrials jarig zijn, het evenement wordt dit maal voor de twintigste keer gehouden.

Tegelijk met de FlowerTrials vindt een hele reeks activiteiten plaats, die al dan niet opzettelijk gelijktijdig georganiseerd worden. In de eerste plaats kan men op dezelfde dagen terecht in de RAI in Amsterdam voor de GreenTech, een beurs waar vooral de kastechniek centraal staat. Daarnaast zetten ook verschillende kwekers, met al dan niet een eigen veredeling, de deuren open voor publiek.

De FlowerTrials zijn een jaarlijks hoogtepunt in de nationale, maar zeker ook internationale sierteelt. Veredelaars verwelkomen klanten die van over de hele wereld afreizen naar Nederland om de nieuwste ontwikkelingen in de veredeling niet te missen. Zo kun je groepjes kwekers tegenkomen die afkomstig zijn van alle continenten, t/m Australiƫ en Nieuw-Zeeland aan toe. Wat voor de veredelaars zelf dan weer reden is deze klanten en prospects met alle egards te onthalen en rondom het eigenlijke programma in de avonden vaak ook nog etentjes en feestjes te organiseren.

Een overzicht van alle deelnemers en locaties, een routeplanner en natuurlijk de mogelijkheid te registreren vindt u op de website.