Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roselily introduceert nieuwe dubbele OT lelie

Tijdens de Dutch Lily Days heeft kwekersvereniging Roselily een nieuwe lijn van dubbele OT-lelies geïntroduceerd. Deze nieuwe variëteiten vormen een aanvulling op het huidige assortiment van oriëntaalse lelies, met een breder kleurenpallet en een efficiëntere teelt als belangrijkste voordelen.


Irene Schouten

De nieuwe Roselily OT-lijn werd op 4 juni feestelijk onthuld bij exporteur Zabo Plant, in aanwezigheid van niemand minder dan Irene Schouten.

"We zijn zeer verheugd over de samenwerking met veredelaars World Breeding en De Looff Innovations, die deze nieuwe rassen hebben ontwikkeld. Het is een prachtige aanvulling op ons bestaande assortiment," aldus Frank van den Hoek, manager van Roselily. "De nieuwe Roselily-lijn zal de komende jaren gefaseerd worden geïntroduceerd bij kwekers en handelaren over de hele wereld."

Over Roselily
Roselily ontstond in 1997 toen veredelaar Looff Innovations de eerste dubbele lelie ontdekte. Vandaag de dag bestaat de kwekersvereniging uit 15 Nederlandse leliekwekers, die in samenwerking met exporteurs en broeiers het merk hebben laten groeien tot het grootste dubbele leliemerk op de markt. Roselily staat bekend om zijn consistent dubbele bloemen, lichte geur en uitstekende houdbaarheid.

Voor meer informatie:
Roselily
T: +31 (0)626977888
www.roselily.com

Publicatiedatum: