Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe chrysantenrassen schitteren in ‘Hotel Delifornia’

Van 17 tot en met 20 januari toonde Deliflor haar nieuwste chrysantenrassen en kansrijke nummers aan haar klanten en handel. Bezoekers werden ontvangen in ‘Hotel Delifornia’, een luxueuze hotel ambiance, waarbij chrysanten waren verwerkt in mooie grote designstukken. De nieuwe locatie van de bloeiproef zorgde voor een nieuwe bloemenbeleving: vanuit alle ruimtes van het hotel was namelijk direct zicht op de kleurenpracht van de honderden chrysantenrassen die in bloei stonden.

Klanten waren enthousiast over de nieuwe opzet en de prachtige ambiance die was gecreëerd, maar bovenal over de kwaliteit van de bloeiproef en de diverse nieuwe soorten die werden gepresenteerd.

Er was veel aandacht voor de nieuwkomers die dit voorjaar op de markt komen, zoals de 5e kleur van Yin Yang®, de Yin Yang® Purple. Maar ook de zalmkleurige santini Babette, de frisgoene Turtle en de crèmekleurige variant van de bestaande Baykal, Baykal Lunar konden op enthousiasme rekenen. Verder was de roze pluischrysant Honeymoon met haar enorm grote bloemen een echte eyecatcher.

Deliflor kijkt met een positief gevoel terug op een enerverende week en zal komende week de diverse nieuwe rassen ook aan het internationale publiek tonen tijdens de IPM Essen. Deliflor is hier met 2 stands aanwezig: stand 2C15, waar we samen met Beekenkamp Plants de Beekenkamp groep vertegenwoordigen. En in stand 1D12.A zullen we de bezoekers op ludieke wijze verrassen met onze chrysanten.

Voor meer informatie:
Deliflor Chrysanten
www.deliflor.nl

Publicatiedatum: