Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AfriFlora introduceert viertal nieuwe variëteiten

AfriFlora heeft een viertal nieuwe soorten aan het assortiment toegevoegd. Het betreft Trinity, Eyeliner, Lydia en Sancerre.

Trinity
De trosroos Trinity heeft een romige gele kleur en voegt een vleugje rustieke charme toe aan elke omgeving. De delicate bloembladen geven een weelderige bloemenpracht. Trosroos Trinity maakt indruk met haar unieke kleur en elegante uitstraling.


Links Trinity, rechts Eyeliner

Eyeliner
Premium sprayrose Eyeliner is een gele en rode bicolor en heeft een levendige en opvallende uitstraling. Deze trosroos heeft een lang vaasleven, waardoor hij na het snijden dagenlang fris blijft. De glanzende kleur voegt een extra vleugje elegantie toe, waardoor het de perfecte keuze is voor speciale gelegenheden.

Lydia
De trosroos Lydia is een delicate en charmante toevoeging aan elk bloemboeket. De zachtroze kleur is helder en fris en brengt een vleugje elegantie voor elk arrangement. De sierlijke bloembladen zijn zorgvuldig gekweekt met het oog op deze bijzondere eigenschappen. Of het nu gaat om een uitzonderlijk bloemstuk of om een subtiel accent, de trosroos Lydia is er een om indruk mee te maken.


Links Lydia, rechts Sancerre

Sancerre
Trosroos Sancerre is een prachtige aanvulling op elk bruidsboeket of bloemstuk. De crème-abrikozenkleur is zacht en romantisch, waardoor het de perfecte keuze is voor bruiden die een vleugje elegantie willen toevoegen aan hun grote dag. De trosroos heeft een lang vaasleven, waardoor hij na het snijden dagenlang vers blijft. De delicate kleur en bloembladen maken het een favoriet onder zowel bloemisten als bruiden.

Voor meer informatie:
AfriFlora
[email protected]
www.afriflora.nl

Publicatiedatum: