Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amazone Plants introduceert Delicata

Noviteitennieuws van Amazone Plants: Sinds enkele weken levert de anthuriumkweker uit Honselersdijk namelijk de donkerrode Delicata uit. Haar donkere (bordeaux)rode bloemen passen mooi bij deze tijd van het jaar, waar het draait om gezelligheid en warme tinten in het interieur. Het blad is donkergroen, bijna tegen het zwarte aan en straalt daardoor nog meer luxe en exclusiviteit uit. De plant heeft een koudetolerantie bij 7°C en zowel de bladeren als de bloemen houden hun kleur goed, vooral onder warme omstandigheden. Amazone Plants teelt Delicata in potmaat 17cm en levert deze natuurlijk uit in Amazone Plants verpakking.  

Amazone Plants kwaliteit
Meerdere keren per jaar gaat Amazone Plants op zoek naar noviteiten om haar assortiment mee te verbreden. Dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er komt precisie en tijd kijken bij het uittesten van een nieuw ras. Een nieuw ras moet namelijk mee kunnen draaien in het bestaande teeltklimaat en qua specificaties voldoen aan de kwaliteitseisen. Delicata is volledig geslaagd voor deze test én heeft dus haar plekje in het assortiment verdiend.

Amazone Plants kweekt grootbloemige anthuriums in potmaat 9, 12, 14 en 17cm.

 

Voor meer informatie:
Amazone Plants
info@amazoneplants.nl
www.amazoneplants.nl

Publicatiedatum: