Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opti-flor introduceert nieuw concept 'Impresso'

In de weken voorafgaand aan de Experience Days wordt de spanning opgebouwd en krijgen klanten steeds meer te zien van dit nieuwe concept. Een sneak preview van deze grote productintroductie deed Opti-flor al tijdens de Orchid Inspiration Days in juni. Dit unieke concept vormt een luxueuze toevoeging aan de Royal Collection; vol grandeur.

Het succes in de markt van compacte orchideeën met grote bloemen heeft Opti-flor geïnspireerd om het nieuwe concept Impresso te ontwikkelen. Impresso is een luxueuze toevoeging aan de ROyal Collection. ‘Je kunt Impresso een beetje zien als de grote broer van Maistro’, legt manager productinnovatie Ruud Scheffers uit.

Impresso werd voor het eerst gepresenteerd op de Orchid Inspiration Days. Het concept bestaat uit een compacte, witbloemige phalaenopsis met 2 planten in een 15 cm pot. Impresso is vanaf heden verkrijgbaar via locatie Experience.

Voor meer informatie:
Opti-flor 
Madeweg 78a
2681 PN Monster
0031 (0) 174 705110  
info@optiflor.nl 
www.optiflor.nl 

Publicatiedatum: