Royal Van Zanten en Together2Grow introduceren twee nieuwe alstroemeria's

Veredelaar Royal Van Zanten en kweker Together2Grow breiden het assortiment uit met twee noviteiten: Charmelia Blanca en Charmelia Purplex. De Charmelia collectie bestaat daarmee inmiddels uit een een zestal kleuren: Blush, Yellow, Pink, White, Purplex en Blanca. 

De Charmelia Blanca  

Charmelia Blanca valt op door haar kraakheldere, witte kleur en haar fraaie vertakkingen. Prachtig in een boeket, maar ook als solitaire bloem. Een paarse Alstroemeria ontbrak nog binnen het kleurenpallet van het Charmelia-assortiment. Met de komst van Charmelia Purplex is daar een eind aangekomen. Met minimaal 20 bloemen per tak, zorgt Charmelia Purplex voor een ‘purple rain’ aan bloemenpracht. Beide noviteiten beschikken over dezelfde sterke eigenschappen als de soorten uit het huidige Charmelia-assortiment: een rijke bloei en een bijzonder lange houdbaarheid, tot wel 21 dagen in de vaas. 

Verkrijgbaarheid
Charmelia Blanca (VBN code: 128201) en Charmelia Purplex (VBN code: 128303) zijn vanaf deze week exclusief verkrijgbaar bij Together2Grow. Het volledige Charmelia-assortiment is jaarrond beschikbaar en wordt aangevoerd onder het Decorumlabel.  

De Charmelia Purplex

Voor meer informatie:
Royal van Zanten
www.royalvanzanten.com

Together2Grow
sales@together2grow.nl 
www.together2grow.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven