Decowraps heeft Flopak USA overgenomen

Decowraps is klaar met de overname van Flopak USA, een bedrijf zich richt op voorgevormde potcovers en bezorgsystemen voor bloemen.

Decowraps ging in de zomer van 2020 een partnerschap aan met Palladin Consumer Retail Partners, een investeringsmaatschappij uit Boston. Dit is de tweede overname die Decowraps heeft afgerond sinds Palladin in het bedrijf heeft geïnvesteerd.

De fusie bestaat uit Decowraps ontwerp-, productie- en distributiefaciliteiten in Miami, Bogotá, Aalsmeer, Quito, Nairobi en China, in samenwerking met de Flopaks distributiefaciliteiten in St. Louis en productie in Vietnam. Als gevolg van deze combinatie, verbetert de toeleveringsketen van het bedrijf, wordt de distributie van producten geoptimaliseerd en wordt het productaanbod uitgebreid. De overname zorgt voor meer winst bij beide bedrijven en een betere dienstverlening aan de klanten.

Steven Tchira, CEO van Decowraps: "Het is inspirerend om onze krachten te bundelen met een team dat net zo gepassioneerd is als wij om onze klanten te zien slagen. We zijn verheugd dat het ervaren en effectieve team van Flopak zich bij de Decowraps familie voegt."

De visie van Decowraps is om speciale momenten voor de consument te verbeteren door klanten oplossingen te bieden om hun bedrijf succesvoller te maken. Tchira ziet met Flopak de mogelijkheid om hun visie te ondersteunen: "Door extra productie- en distributiefaciliteiten toe te voegen, breiden we onze aanwezigheid in de wereld uit en bouwen we aan een sterkere toeleveringsketen. Hierdoor kunnen we onze klanten beter van dienst zijn en kunnen we de sector vooruithelpen."

"Ook het Flopak team is enthousiast over de gezamenlijke doelstelling om de beste klantenservice in de sector te bieden. We zijn verheugd onze klanten verbeterde ontwerpmogelijkheden te kunnen bieden naast een uitgebreid productportfolio", aldus Mike Greene, directeur van Flopak USA.

Door middel van een in-house designteam en een klantenservice, zal de sector een groter aanbod van producten en diensten zien. Deze worden geleverd door teams die gericht zijn op het creëren van nieuwe verpakkingsoplossingen voor de bloemen- en pottenindustrie.

Voor meer informatie:
Decowraps 
www.decowraps.com

Flopak 
www.flopakusa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven